ASK

FYR

BØG

BØG lak

EG

EG lak

MAHOGNI

NYATOH

Ask er et hårdt materiale, elastisk og har en levende struktur. Lys gylden træsort, der til tider fremtræder med tydelige brune åretegninger.

Bøg er en hård og knastfri træsort. Farven kan variere fra gylden til rød.

Eg er en stærk træsort. Den gyldne rødbrune farve og de varierende strukturer skaber tidløs og varig holdbarhed. Vi producerer egetræslister i højeste kvalitet.

Nordisk fyr, den lyse træsort, som giver en varm og naturlig atmosfære. Fyrretræ giver et æstetisk indtryk med de variationer og nuancer, som naturen har givet. Vi fører fyrretræslister til montering omkring vinduer og døre i 3 forskellige fyrretræskvaliteter.

Vores hvidmalede trælister er nordisk fyr, malet med vandbaseret maling, som beholder træets naturlige åretegning. Et nemt og fleksibelt produkt. Listerne er fingersamlede, hvilket betyder at de er helt knastfrie.

Mahogni er en træsort i mørke og varme rød-brune farver. Træet er middelhårdt.

Nyatoh minder meget om mahogni. Det er det sikre valg til en massiv køkkenbordplade, da træets fremragende egenskaber kommer til sin ret. Nyatoh er imprægneret fra naturens hånd i form af et højt naturligt olieindhold og det gør træet vandafvisende. Træet er yderst stabilt ved vekslende fugtforhold, er meget robust og patinerer mod en mørkere, dybere farve med fylde.

Hvilket mål?

Hvilken træsort?

Hvor mange meter skal du bruge?

Antal salgsenheder?
Hvilken længde?

Hvilken træsort? Hvidmalet?

JENSEN's TRÆ & LISTER A/S

Lyngvej 31 B, Ellinge Mark

4573 Højby | Odsherred

Tlf. 59 30 26 60 fra kl. 07.00-12.00

Butikkens åbningstider:

Mandag til fredag fra kl. 07.00-12.00

E-MAIL: info@59302660.dk

Handelsbetingelser